• red blue architecture

Design #2


A scooping concrete roof cantilevers over the rear entrance to a house by the Ganges River in northern India. Mumbai architects Rajiv Saini + Associates designed the single-storey residence, which burrows into the sloping riverside terrain. A spa is located where the building tunnels into the hill and a tree-lined courtyard is concealed between the house and landscape. Rough masonry walls define the main entrance, while both angular and curved concrete walls separate individual rooms.

This is an excerpt from an article in Dezeen, click here for the full article

#design #drawings #architect

7 views

Recent Posts

See All

Paper City

I like clever people. The streets are paved with paper. This delicate animation follows the charming rise and fold of a fragile metropolis. Captured by an unseen helicopter, the narrative unfolds thro

building a, suite 103

1 herb elliott ave sydney olympic park nsw 2127

+612 9114 6767

 © 2020 red blue architecture + design