Design #2

July 9, 2013

 

A scooping concrete roof cantilevers over the rear entrance to a house by the Ganges River in northern India. Mumbai architects Rajiv Saini + Associates designed the single-storey residence, which burrows into the sloping riverside terrain. A spa is located where the building tunnels into the hill and a tree-lined courtyard is concealed between the house and landscape. Rough masonry walls define the main entrance, while both angular and curved concrete walls separate individual rooms.

This is an excerpt from an article in Dezeen, click here for the full article

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

House Design: Good Architects Listen

September 8, 2015

1/4
Please reload

Recent Posts

September 23, 2019

September 22, 2019

September 19, 2019

September 16, 2019

Please reload